JESTE LI ZA ČAŠU MAGNETIZIRANE VODE?


 Dok se kod nas na Balkanu još uvijek spominju nekakvi vračevi i vračare, kao da smo u srednjem vijeku, u Brazilu se niko ne služi tim arhaičnim terminima pa se stoga i rad tamošnjih duhovni iscjelitelja, medija i spiritualista više cijeni i vrednuje. A samim time navedeni pojedinci postižu prvoklasne rezultate te izvode prava mala i velika čuda. Duhovnom se pristupa krajnje ozbiljno i studiozno, što svakako daje profesionalni uvid u sve ono što ljudsko tijelo i um mogu ukoliko su povezani sa energijama i kosmičkim silama.

Najbolji primjer tome je takozvana magnetizirana voda koja nije ništa drugo nego li obična, tekuća ili “živa” voda, ali nabijena pozitivnim magnetizmom što joj daje ljekovita svojstva. Riječ je, dakle, o magnetiziranoj tekućini s terapeutskim svojstvima, koja malo po malo okrepljuje i učinkovito revitalizira oslabljeni organizam te liječi bezbrojne bolesti. U Bosni se najzdravijom vodom za ljudski organizam smatra izvor koji izvire u bukovoj šumi. Ukoliko možete doći do takvog izvora i vode onda ste, bez imalo sumnje, dobili najidealniju vodu za ovaj ritual a i samo liječenje. Jer, zapamtite, voda je najbolje i najljekovitije piće od sviju koje konzumiramo.

Postoji nekoliko procesa za njezino fluidiziranje, što može biti putem medija ili senzibilnih osoba s ekstrasenzornim moćima, ili neke druge kvalificirane osobe, pa čak i od strane osobe kojoj je to potrebno, kako bi se izliječila. Ako vam treba, samo napunite bijelu bocu običnom i čistom dakle svježom, prirodnom vodom, koju ste uzeli s izvora, potoka, nezagađene rijeke i odnesite je mediju ili senzibilnoj ili čak nekoj upućenoj osobi i zamolite ih da je fluidiziraju, kroz svoje znanje i sposobnost da izvrše ovaj zadatak.

Spiritisti obično odnesu bocu vode u duhovni centar, postave je na stol i ostave je tamo dok traje seansa, tokom koje će od eterični vodiča tražiti da im stave lijekove koji su im potrebni za njihove bolesti. No, ako vi imate dovoljno vjere, povjerenja i znate odašiljati magnetizam, učinite sljedeće: lijevom rukom uhvatite čašu ili bocu s vodom, obje moraju biti bijele boje, i koncentrirajte se, izgovarajući molitvu svom anđelu zaštitniku, moleći ga za pomoć da vam u vodu položi blagotvorne meleme nužne da izliječite svoju ili tuđu bolest. Zatim podignite desnu ruku visoko, kao da hvatate kosmičku energiju, a potom je spustite, lebdeći šakom nad vodom desetak centimetara iznad otvora čaše ili boce i tresite prstima kao da zarobljenu energiju prskate u vodu. Ovaj pokret prstima trebao bi trajati otprilike dvadeset sekundi, svaki pokret (podizanje ruke i protresanje nad vodom) iznosi ukupno sedam puta.

Ako možda osjećate da za to nemate mogućnosti ili nemate povjerenja u sebe, učinite sljedeće: stavite otvorenu bocu ili čašu vode u noćnu tišinu, izgovarajući molitvu onome prema kome imate vjeru, tražeći od Boga, anđela, sveca, boginje, duha…, da fluidiziraju tekućinu. Ostavite je tamo i sljedeći dan, prije nego Sunce izađe, pokupite. Time je voda magnetizirana. Ukoliko je noć bila obasjana mjesečinom, još bolje. Svako ko stavi šoljicu ili čašu s vodom mora paziti da je mačke tokom noći ne popiju.

Ovu vodu nećete iskapiti odjednom nego je dovoljno da svaki put u čašu obične vode dodate kašiku magnetizirane vode, kako bi je pili neki određeni vremenski period. Na primjer, prakticirajući to u roku od nekoliko dana dobit ćete iznenađujuće rezultate poput podizanja energije tijela i boljeg raspoloženja, spavanja, kretanja i tako dalje.

Moj vam je savjet da u toku rituala magnetiziranja vode zamislite svetu knjigu Kuran jer i sam njezin naziv odgovara latinskom izrazu cure ili curare (kure/kurare) odnosno lijek i liječenje. Za to nije potrebno da budete musliman, dovoljno je samo da u mislima jasno vizualizirate sliku Kurana i kako se iz njega prelijeva u vodu bijela svijetlost.

I sama sveta knjiga muslimana objašnjava da je poslata cijelom svijetu kao lijek. “Mi objavljujemo u Kur’anu ono što je lijek i milost vjernicima, a nevjernicima on samo povećava propast.” (El-Isra, 82).


BUDITE ZDRAVI, BUDITE FE

Ukoliko pak želite piti vitaliziranu vodu koja sadrži univerzalnu “pranu”, svaki put kad osjetite žeđ, prije nego što je popijete, ulijte je u čašu i držeći drugu praznu, salijte je s određene visine (dvadeset ili trideset cm, na primjer) iz pune čaše u praznu i obrnuto, kroz zrak, više puta (sedam puta npr.). U tom činu izgovorite sljedeću molitvu:

“Molim prostorne mentore povezane s elementima, uglavnom tekućinom i zrakom, da fluidiziraju ovu vodu, stavljajući u nju eterički magnetizam koji mi je potreban za nadoknadu fizičke energije potrošene u aktivnostima i pokretima posla koji radim. Neka bude impregnirana astralno-eteričnom supstancom koja mi može pružiti korisne i blagotvorne tekućine za moj organizam.”



Kao što ste do sada mogli razumjeti o brazilskoj praksi liječenja ovdje se isključivo radi o ljudskoj vjeri u iscjeljenje jer naše tijelo, naš um i naša duša posjeduju iznimnu moć revitalizacije, obnavljanja i zalječenja, samo morate biti tome predani i odlučni. U portugalskom jeziku postoji predivna riječ koja glasi Fe ili vjera pa je stoga dovoljno za kraj reći: BUDITE ZDRAVI, BUDITE FE.

Popular Posts