ARAPSKI ZAPISI DA SE NEKOME OTVORI LJUBAVNA SREĆA

 

Od davnina se za sve one osobe koje zakasne da se udaju ili ožene, ili su jednostavno nesretni, ne mogu pronaći ljubavnog partnera a kamoli uspostaviti dugotrajnu vezu, kaže da su zatvorene sreće. Razloga takvoj zloj kobi može biti više a među najčešćim se smatraju dušmanski sihiri, nagaza, stara kletva, nesretno ime, uroci ...

Kako bi se ljudsko biće oslobodilo okova zlosretne sudbine poduzimali su se razni magijski i vjerski obredi, najčešće je to bilo bajanje, molitve ili pak arapski zapisi. Kada bi se bajalo, i salijevala straha, onda bi se čovjek tom vodom kupao ispod mosta, ili bi odlazio u crkvu paliti svijeće na neki posebni dan, ili se odlazilo petkom pred džamiju sa zaključanim kilitom (katancem). U posebnu kategoriju spadaju arapski zapisi za koje se oduvijek vjerovalo da daju najbolje rezultate.

 

 

VENERIN ZAPIS ZA BRAK

Talisman se piše petkom, u vremenu kada se Sunce pojavi to jest izađe ujutro, i to sa mastilom od šafrana, ružine vodice i mošusa. Ispisuje se na čist, bijeli papir bez linija. Kada se zapis napiše onda se premota u oblik kvadrata ili trougla, zaštiti selotejpom pa osoba, kojoj je sreća zatvorena, treba da ga nosi oko svoga vrata.

MOĆNI ZAPIS ZA OTKLJUČATI LJUBAV

Ako je nečija sreća zatvorena ili zaključana, tada se slijedeći zapis napiše 41 put list papira u zoru te se potom postavi na vrata svoje kuće. Bitno je da osoba zaključane sudbine svaki dan prolazi kroz ta vrata napolje, kako bi joj se sreća otvorila na ovaj način.

 

 

VATRENI ZAPIS ZA OTVORENU SUDBINU

Zapis se ispisuje na čist papir ili posudu od gline te baca u vatru. Prilikom bacanja govori se:

"Neka se otvori sreća toga i toga, uz božju moć i pomoć".

VODA ZA OTVARANJE KISMETA

Ako neka osoba ustanovi da je vezane ili zaključane sreće, pa se iz toga razloga ne može udati ili oženiti, odnosno pronaći prikladnu osobu za brak, treba primjenjivati sljedeću molitvenu formulu 21 dan. Neka svaki taj dan prouči 101 put nad čašom čiste vode ovaj ajet i popije je odmah iza toga.

Ajet glasi: Inna fatahna leke fethan-mubina. I futihastis semaiu fekanet abvaba,

 

Popular Posts