PRIVUCITE ŽELJENU OSOBU SA BIJELIM LUKOM

 

Kao što je poznato nema stvari ili predmeta koji ne može postati magijski rekvizit što se oštro kosi sa klasičnim vjerovanjem kako na primjer bijeli luk ili tamjan štite od magije i duhova. No, prava je istina da su i jedno i drugo od davnina sastavni dio mnogih čaranja. Sa bijelim lukom se prave jake čarke omrze ali i ljubavnog privlačenja.

 

Ukoliko imate neku osobu koja vam se jako dopada i želite na nju baciti čini zavođenja, tada se možete poslužiti s ovim prilično starim marokanskim receptom. Za njega vam treba 7 češnjeva bijelog luka od kojih svaki, kako to vidimo na slici, ima tri strane ili lica. Na svakoj od njih potrebno je napisati hemijskom olovkom ili flomasterom slijedeća slova.

 

Svake noći spalite u vatri po jedan ispisani češanj te izgovorite formulu prizivanja, ponavljajući je, sve dok dim iz češnja ne prestane izlaziti iz njega. Prve, druge, treće ili sedme noći u snu bi trebali ugledati tu osobu, što je znak uspjeha rituala. Nakon što završite i sa zadnjim paljenjem češnja rezultat čaranja će se demonstrirati za tri dana.

Evo prizivanja:

Gdje je Ahaynakh, gdje je Arraynah, gdje je onaj koji se uspinje na vjetar, gdje je Anides, gdje je Tarid, gdje je Šamureš, gdje je onaj koji ima četiri glave, o sluge ovih imena, uslužite me po pravu Sulejmana, sina Dautova, neka je mir na njih. Sada, sada, hitno, hitno, ovaj tren, ovaj tren! Allah vas blagoslovio! Poslušajte me i dođite iz zemlje Sind i Indije i budite svi prisutni, plemići i robovi, i spustite se na glavu toga i toga (ime željene osobe) ne dajte mu da jede i  pije, ne dajte mu da sjedi sa ženama, a ako sjedi, neka odmah ustane, krene, i kada korača prema meni neka svakim korakom sve više gubi razum od ljubavi i želje da me vidi.

Ovu ljubavnu čaroliju mogu koristiti i muškarci, da bi omađijali djevojku ili ženu koja im se sviđa. Potrebno je samo da prilagode određene dijelove prozivanja pa govore: “ne dajte joj da jede i  pije, ne dajte joj da sjedi sa muškarcima…”.

Popular Posts